Corona-proof Programma van het ABC
Manifestatie

Hoewel het er even naar uitzag dat het dit jaar niet zou lukken, is hier ons programma voor de Dag van de Architectuur: corona-proof!
Met als thema ‘Architectuur is een Publieke Zaak’ dagen we je uit om op zaterdag 20 juni projecten te ‘bezoeken’ die tot de verbeelding spreken. Het gaat hierbij om gebouwen en locaties in Haarlem en één in Heemstede die onlangs zijn of in de komende tijd onder handen worden genomen.
Rekening houdend met alle voorschriften, kan je op 20 juni van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, lopend of fietsend langs diverse bijzondere en interessante gebouwen en locaties. Het enige dat je daarbij nodig hebt is je smartphone met een geïnstalleerde QR-code-app. Want dit jaar kan je de geselecteerde projecten niet écht bezoeken maar ga je er langs met je smartphone in je hand. Ter plekke tref je borden aan met QR-codes. Wanneer je die scant krijg je 'uit de hand gefilmde filmpjes' met korte toelichtingen en presentaties die betrokkenen, zoals de architect, ontwikkelaar, bouwer en opdrachtgever, hebben gemaakt. TIP: neem met je smartphone ook je oortjes mee.

folder abc dag van de architectuur 2020

In bijgaand en onderstaand programma (PDF) staan alle locaties. Daarbij worden hier op de website van het ABC www.architectuurhaarlem.nl als eerste eventuele wijzigingen en aanvullingen vermeld. We wensen je heel veel plezier!

Voor een eerste filmpje met een hartelijk welkom en programma-toelichting over deze dag, klik op het plaatje van de QR-code hierboven. Scan vervolgens de code met je telefoon...

Van het programma is ook een gedrukte folder gemaakt. Een exemplaar is te krijgen bij het ABC en ligt het op diverse plaatsen in de stad! En wie de interactieve kaart wilt bekijken met alle locaties, klik op onderstaande afbeelding.

Digitale kaart 2020