Joshua Aaron: Castle of life - concert

Manifestatie

Het ABC Architectuurcentrum bezit een heuse vleugel die volgens singer-songwriter en pianist Joshua Aaron veel te weinig wordt bespeeld. Hij gaat daarin verandering brengen. Zo speelt Josua op zondag 13 maart tussen 13.30 en 16.00 uur in het ABC ter promotie van zijn onlangs uitgekomen debuut EP "Castle of Life".

De muziek van Joshua Aaron (1993) is een brede verzameling van stijlen. Door zijn reizen, zijn 'klassieke verleden' en huidige opleiding is zijn muziek een melancholische mix van soul, singer-songwriter met invloeden uit de jazz en progressieve rock. Joshua Aaron studeert toetsen aan het conservatorium van Rotterdam. Hij is nu bezig aan zijn derde jaar. Zijn liefde voor zingen heeft hij daarbij niet weten en willen onderdrukken...
Joshua Aaron begon met schrijven van eigen teksten en muziek sinds zijn 16e jaar. Hij trad veel solo op. Momenteel speelt hij vooral in de omgeving van Amsterdam en Haarlem. Inmiddels heeft hij een driekoppige band achter zich staan. Op 4 maart jl. werd zijn debuut-EP “Castle of Life” in het haarlemse Café Studio gereleased.