Mind-map je Gelukshuis

Workshop in het kader Geluksroute023 – Haarlem
Manifestatie

Ook het ABC doet komend weekend mee met ‘Geluksroute023 - Haarlem’. Op zaterdagmiddag 1 februari gaan de architecten Juan Alonso en Susana Aparicio, werkzaam bij SUJU Architectuur, je helpen om door middel van een inspirerende workshop ‘Mind-mapping’, je eigen sensibiliteit voor ruimte in kaart te brengen. Het resultaat is een collage-kaart van je eigen Gelukshuis (woning, werkplek etc.) zodat je daar je eigen geluk kan vinden! Let op: je hebt ongeveer een uur nodig om je mind-map van je Gelukshuis te kunnen maken.

Bij de workshop ‘Mind-map je Gelukshuis’ krijg je duidelijke instructies en ga je in het ABC intuïtief aan de slag met verschillende materialen en kleuren. De kaart die je maakt is een nuttige gelukswijzer om je woning/werkplek te kunnen inrichten. Uitgangspunt van de workshop is dat ruimtes de zintuigen prikkelen. Lichtinval, verlichting, kleur, textuur, geur, vorm, zijn allemaal aspecten die de belevenis van een ruimte beïnvloeden. Maar ieder van ons beleeft een ruimte anders. Kom bij deze workshop erachter in wat voor soort ruimten jij je prettig en gelukkig voelt en welke aspecten daar bepalend voor je zijn. Het kan je helpen bij het (her)inrichten van je eigen woning, werkplek etc. zodat je (ook) daar je geluk gaat vinden! En wie wil dat nou niet?!

Het is mogelijk om zaterdagmiddag op verschillende tijden tussen 13.00 en 16.00 uur met de workshop te beginnen. Tegelijkertijd is er voor kinderen van 5 tot 12 jaar eveneens een workshop: zij knutselen een maquette van hun Geluksslaapkamer.