Seminar over geluidisolatie en akoestiek
Manifestatie

Op woensdagmiddag 15 april organiseert Imbema SMT in het ABC een seminar over geluidisolatie en akoestiek. Onder de titel 'Samen de juiste snaren raken' wordt ingegaan op de uitdagingen die komen kijken bij renovatie- en transformatieprojecten van leegstaand vastgoed. Het programma van dit seminar begint om 13.00 uur en zal om 17.00 uur worden afgesloten met een netwerkborrel. Voor aanmelding zie hieronder.

Imbema SMT B.V., het Haarlemse bedrijf dat onder meer een grote verscheidenheid aan producten ontwikkelt voor de bouw, biedt vanuit het programma van Isolgomma Srl akoestische oplossingen voor transformatieprojecten. Hierbij wordt nauw samengewerkt met alle betrokken partijen binnen de bouwketen, met als doel een hoog rendement te halen uit het transformatieproject. Tijdens het seminar ‘Samen de juiste snaren raken’ zal een concreet transformatieproject worden besproken met aandacht voor de akoestische aspecten. Tevens zal door M+P raadgevende ingenieurs BV worden ingegaan op de wetgeving omtrent transformatie en het uiteindelijk meten in de praktijk.

Het programma van dit seminar begint om 13.00 uur en zal om 17.00 uur met een netwerkborrel worden afgesloten.
Deelname aan dit seminar is gratis en aanmelden kan vóór 8 april a.s. via het aanmeldingsformulier op de website van Imbema: www.imbemasmt.nl/seminar. Voor vragen kunt u contact opnemen met mw. Thea Willemse, tel. 023-5172291 of per email: twillemse@imbema.nl Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.

Meer informatie: