Word Vriend of Vriendin van het ABC

en over ANBI, jaarrekening en meer

Bezoek je regelmatig het ABC en ben je geïnteresseerd in de exposities, lezingen, rondleidingen, (kinder)workshops en alles wat wij nog meer doen? Word dan ABC-Vriend(in) voor minimaal € 27,50 per jaar. Daarmee steun je ons en omgekeerd houden wij jou als eerste op de hoogte van alle activiteiten. Daarnaast kun je profiteren van voordelen en speciale aanbiedingen.

> Word Vriend(in)!

Voordelen ABC-vrienden en vriendinnen
Als ABC-vriend(in) ontvang je een Vriendenpas. Op vertoon van deze pas krijg je bij het ABC:
• 10% korting op cadeau- en designartikelen in de ABC-winkel (let op: met uitzondering van boeken)
• gratis toegang tot de exposities en korting bij lezingen en discussies
• korting bij architectuurrondleidingen (fietstochten of wandelingen)
• speciale aanbiedingen en uitnodigingen voor bijeenkomsten exclusief voor ABC-vrienden en -vriendinnen

Word ABC-vriend(in)
Maak minimaal € 27,50 (meer mag natuurlijk ook!) over op rek.nr  NL96 ABNA 0842 3469 29  t.n.v. ABC architectuurcentrum Haarlem o.v.v. ‘Vriend 2023’ met je volledige naam, adresgegevens en mailadres.

Tot slot: ABC is ANBI dus wellicht past DIKKE ABC-VRIEND meer bij jou?
Omdat het ABC is aangemerkt als een zogenoemde culturele ANBI-instelling (‘een erkend goed doel’) kun je je donatiebedrag bovendien ook nog opgeven als gift bij de belastingen wanneer je minimaal 50 euro per jaar aan het ABC schenkt voor een periode van minimaal 5 jaar. Dan ben je een zogenoiemde 'Dikke Vrien(in)'!
Voor meer informatie daarover neem even met ons contact op. Voor ANBI-gegevens en financiële verslaglegging/jaarrekening zie onderstaand pdf's

Kortom: redenen genoeg om ABC-vriend te worden!

In onderstaande pdf's zijn de documenten opgenomen die gepubliceerd dienen te worden in het kader van de ANBI-status (zoals de jaarrekening en het 'standaardformulier Publicatieplicht ANBI Algemeen')