Gratis advies over (ver)bouwplannen

Architecten van de BNA kring Amsterdam-Kennemerland zijn in het ABC de Architectenwinkel Haarlem gestart. Zij beantwoorden  vragen en geven gratis advies over het bouwen of verbouwen van de eigen woning. De Architectenwinkel in het ABC is een laagdrempelige plek voor een eerste gesprek om te kijken wat een architect voor bouwen en verbouwen kan betekenen. Daarbij wordt inzichtelijk gemaakt wat bij het bouwen of verbouwen van een woning komt kijken. Op zaterdagen tussen 12.30 en 16.00 uur wordt daarvoor een wekelijks spreekuur georganiseerd. Aanmelden en maken van afspraak kan uitsluitend via www.architectenwinkel.com .

Er komen minder regels, kleinere projecten en meer particuliere investeringen. We gaan zelf bouwen, maar hoe doe je dat eigenlijk? 

Ook het verbeteren van de eigen woning wordt steeds eenvoudiger. Er worden minder eisen vanuit het bouwbesluit gesteld en veel aanpassingen kunnen zonder welstandsadvies.Een architect helpt er voor te zorgen dat een verbouwing veilig, vlot en voor een scherpe prijs tot stand komt. De Architectenwinkel is ook te volgen via twitter: @architectwinkel.en de Blog: architectenwinkel.wordpress.com